2012-02-19 15:58:48• hírek • Szatmar.ro

Zsinórban harmadszor veszített a VSK

Nem talál magára a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata, amely sorozatban harmadik bajnokiját veszítette el vasárnap. Palkó János és Nicolae Istrate tanítványai ezúttal a CSM Ploiesti otthonában maradtak alul 25-20 arányban.

Két fordulóval ezelőtt, a Konstanca ellen senki se várhatta, hogy a szatmáriak akár csak pontot is szereznek a címvédő és a listavezető ellen. Nem úgy a múlt héten a szintén a bennmaradásért küzdő  Bukaresti CSM ellen, ám a fővárosiak három ponttal jobbnak bizonyultak az Ady Endre úton.

Vasárnap aztán  újabb fontos kiesési rangadót veszített el a VSK. A Ploiesti már az első félidőben jelentős előnyt tudott kialakítani, hisz a szünetben már hat ponttal, 13-7-re vezettek a hazaiak. A vendégek a másik félidőben valamelyest feljavultak ugyan, aminek köszönhetően ebben a játékrészben majdnem kétszer annyi gólt szereztek, mint az elsőben. Mindez azonban csak arra volt elég, hogy a végére egy gólnyit faragjanak hátrányukból - 25-20 arányú vereség lett belőle.

Vereségével a VSK marad 11 pontos a bajnokságban és a 10. helyről sem mozdul el, míg az utolsó előtti, 13. Ploiesti közelebb tudott kerülni a bennmaradást jelentő helyezésekhez.

A VSK-ra nehéz feladatok várnak a következőkben is, hisz előbb fogadja a 6. helyezett Pandurii-t, majd újabb kiesési rangadóra utazik Kolozsvárra.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: